Fietsdragers: Wat wil je nog meer?

Op zoek naar de perfecte fietsdrager? Neem dan zeker een kijkje bij sport44.com, ze hebben een gevarieerd en betaalbaar assortiment van fietsendragers. Met een fietsdrager kun je gemakkelijk je fietsen overal naar toe nemen met de auto. Je hoeft dus geen aparte aanhangwagen meer mee te nemen, ideaal dus voor op vakantie of voor een dagje weg. Fietsendragers worden daarnaast steeds makkelijker om te bevestigen en kunnen steeds meer dragen.

Er zijn fietsendragers voor zowel de trekhaak als het dak. Voor ieder bestaan er verschillende handige systemen om ze zo snel mogelijk te bevestigen. Beide hebben echter nadelen, zo kun je bij trekhaakdragers meestal de achterklep niet meer openen en zijn dankdragers echte windvangers. Let echter wel op het totale gewicht van de fietsen. De meeste fietsdragers kunnen meestal maar een beperkt aantal fietsen of kilo’s dragen. Let er hierbij op dat elektrische fietsen meestal veel zwaarder en groter zijn dan gewone fietsen.

Waar moet je op letten bij het monteren van je nieuwe fietsdrager? Het is erg belangrijk dat er goede verlichting op de fietsdrager zit. Met name op trekhaakdragers is het belangrijk dat de richtingaanwijzers, remlichten en stadsverlichting goed zichtbaar en functioneel als de fietsen op de fietsdrager zitten. Het is belangrijk dat de andere weggebruikers jou goed kunnen zien. Ook kan het soms zijn dat je een extra nummerplaat moet hebben. Een fietsendrager is het meer dan waard, neem dus een kijkje op sport44 en doe jezelf een gunst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *