Drie redenen om facings te nemen

Facings worden op je tanden geplaatst om je gebit er mooier en netter uit te laten zien. Je kunt verschillende redenen hebben om facings te laten plaatsen door een partij als kleinsman.de/nl. De drie belangrijkste redenen worden hieronder kort beschreven.

Je hebt scheve tanden
Heb je scheve tanden, maar wil of kun je geen beugel nemen om jouw gebit te corrigeren? Dan kun je in facings voor tanden investeren. Door facings op je scheve tanden te laten zetten, zie je de scheve tanden niet meer. Dit betekent dat jouw gebit mooi recht is, zonder dat je een hele tijd met een beugel rond moet lopen.

Je hebt gele tanden
Gele tanden kun je laten bleken, maar je kunt er ook voor kiezen om in facings te investeren. Door facings op je tanden te laten zetten, zie je de gele kleur van je tanden niet meer. Je tanden zien er mooi wit uit en je kunt weer breed lachen. Veel mensen die het geen fijn idee vinden om hun tanden te laten bleken, laten facings plaatsen.

Je hebt een afgebroken tand
Ben je een keer vervelend gevallen en is je tand hierdoor (deels) afgebroken? Dan kun je dit ook corrigeren met facings. In dit geval wordt de facing op het kapotte deel van je tand geplaatst, zonder dat je hier iets van ziet. Zelfs als een groot deel van je tand afgebroken is, kun je dit corrigeren.

Tagged: Tags